Probleme cu Julio Baptista la CFR. Brazilianul nu a plecat în cantonamentul din Turcia

Probleme cu Julio Baptista la CFR. Brazilianul nu a plecat în cantonamentul din Turcia
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fostul atacant de la Real Madrid a fost prezent la reunirea clujenilor, dar nu este refăcut după accidentarea care l-a ținut pe margine cea mai mare parte a sezonului.

Adus ca o mare vedetă în Gruia, Julio Baptista a fost mai mult absent din echipa campioanei și a prins doar 43 de minute în prima parte a sezonului. Vârful brazilian este cel mai bine plătit jucător din Liga 1, cu 52.000 de euro pe lună, dar suferă de probleme grave de sănătate. Fostul fotbalist de la Arsenal sau AS Roma are dureri mari la genunchiul stâng, unde cartilajul este distrus aproape în totalitate.

Baptista a fost prezent la reunirea CFR-ului, după ce și-a petrecut vacanța în Spania, unde a încercat un tratament cu celule stem. Totuși, conform gsp.ro, ultimul RMN efectuat la Cluj a arătat că nu au existat progrese în ceea ce privește refacerea. Astfel, brazilianul nu a plecat în cantonamentul din Turcia și se va pregăti alături de colegi doar la sfârșitul lunii ianuarie, când clujenii vor reveni în țară.

Deși a trecut pe la echipe mari precum Real Madrid, Arsenal sau AS Roma, Baptista nu a impresionat în tricoul CFR-ului. În vârstă de 37 de ani, brazilianul a adunat doar 43 de minute în alb și vișiniu, deși este cel mai bine plătit jucător din Liga 1.

Comenteaza