Noi probleme în Gruia. Conflict între Dan Petrescu și George Țucudean

Noi probleme în Gruia. Conflict între Dan Petrescu și George Țucudean
| Foto: facebook.com/cfr1907

Relația dintre antrenor și atacant s-a deteriorat în ultimele luni, iar golgheterul campioanei ar putea pleca la finalul sezonului.

Trupa din Gruia pare că stă pe un butoi de pulbere după ce mai multe conflicte au izbucnit în interiorul clubului. Mai întâi Alin Minteuan s-a aflat într-un război al declarațiilor cu Dan Petrescu, iar acum "principalul" campioanei se află la cuțite cu George Țucudean, potrivit GSP.

Conflictul dintre cei doi ar fi pornit la partida cu Astra Giurgiu, de la începutul lunii martie, când tehnicianul l-a înjurat pe atacant. Totuși, cei doi au trecut peste dispută, neavând de ales. Totuși, în urmă cu o săptămână, Petrescu a organizat o ședință cu jucătorii în care le-a propus să accepte amânarea a două salarii.

Singurul jucător care a comentat propunerea a fost chiar Țucudean. Antrenorul din Gruia ar fi dispus să îl lase să plece liber de contract pe Țucudean, la finalul sezonului. Un semnal este și faptul că Petrescu ar fi cerut conducerii să prelungească contractele lui Vinicius (35 de ani) și Hoban (37 de ani), dar nu și al lui Țucudean (29 de ani).

Comenteaza