Continuă războiul dintre CFR Cluj și FC Botoșani. “Noi trebuie să dăm banii în ianuarie. Din ce motiv nu au acceptat amânarea?”

Continuă războiul dintre CFR Cluj și FC Botoșani. “Noi trebuie să dăm banii în ianuarie. Din ce motiv nu au acceptat amânarea?”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Directorul sportiv al campioanei, Bogdan Mara, a dezvăluit că trupa din Gruia trebuie să plătească suma pentru transferul lui Cătălin Golofca doar în ianuarie, după ce moldovenii au declarat că restanța este motivul pentru are nu au dorit amânarea partidei cu “feroviarii”.

Deși partida de la Botoșani s-a disputat, iar gazdele s-au impus cu 2-1, războiul dintre cele două formații continuă. Înaintea jocului, finanțatorul moldovenilor a susținut că jucătorii nu au dorit amânarea partidei din cauza faptului că formația din Gruia nu a plătit suma pentru transferul lui Golofca, realizat în vară. De atunci a existat un război al declarațiilor între oficialii și antrenorii celor două echipe.

Directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, a explicat că echipa clujeană trebuie să plătească suma pentru transferul lui Golofca doar în ianuarie. “Banii trebuie plătiți, conform contractelor, în luna ianuarie. Noi am făcut onorariul de plată, acceptat de cei de la Botoșani, înainte să cerem amânarea acestui meci. Sunt două subiecte total separate.

Noi, legal, trebuie să le dăm banii în ianuarie. Trebuie să închidem acest subiect, e doar praf în ochi. Din ce motiv n-au acceptat cei de la Botoșani această amânare? Să ne dea șansa să ne odihnim jucătorii pentru acest meci important de joi. Toate lucrurile sunt negative acum. Sunt dezamăgit de anumiți colegi de breaslă”, a declarat Mara, la Digisport.

Comenteaza