Contra, salvat de rezerve în meciul cu Israel

Contra, salvat de rezerve în meciul cu Israel
| Foto: foto facebook.com/FederatiaRomanaFotbal

“Tricolorii” au învins în deplasare, scor 2-1, după golurile lui Stanciu și Țucudean.

Elevii lui Cosmin Contra au început mai bine partida de pe stadionul din Netanya. Prima ocazie a venit la șutul lui Budescu, din minutul 5, când mijlocașul FCSB-ului a tras periculos de la distanță. În minutul 20, Grozav l-a lăsat singur cu portarul pe Keșeru, dar vârful lui Ludogorets a tras din apropiere în goalkeeper-ul advers. Cinci minute mai târziu, Ciprian Deac a centrat în careu, iar același Keșeru a reluat pe spate, dar în brațele portarului. Gazdele nu au amenințat poarta lui Niță, iar scorul pauzei a fost 0-0.

Israelienii au ieșit mai motivați de la cabine și au amenințat poarta “tricolorilor” încă din startul reprizei. Hemed și Ben Haim au ratat primele ocazii, iar în minutul 59 Niță a scos dintr-o situație de 1 la 1. Un minut mai târziu, gazdele au deschis scorul prin Hemed, care a șutat la colțul lung. Cosmin Contra a reacționat imediat și a înlocuit oamenii de atac din spatele lui Keșeru. Selecționerul s-a dovedit a fi inspirit, iar în minutul 64, Stanciu a egalat printr-o execuție superbă la vinclu. Inspirația lui Contra a continuat, iar Keseru a fost înlocuit cu Țucudean. Vârful CFR-ului a înscris elegant, printr-o scăriță în minutul 82 și a stabilit scorul final, România – Israel 2-1.

Primul 11 al României a fost: Niță – Benzar, Săpunaru (cpt.), Grigore, Bancu – Pintilii, Marin – Deac, Budescu, Grozav – Keșeru. Au mai intrat: Chipciu, Stanciu, Mitriță, Țucudean, Anton, Cicâldău.

Israelienii au început în formula: Harush – Bitton, Taha, Tibi, Tawatha – Natcho, Kayal – Micha, Melikson, Ben Haim – Hemed. Au mai evoluat: Cohen, Seba, Levi, Turgeman, Einbinder, Maman.

România va juca marți, 27 martie, de la ora 21:30, împotriva Suediei, la Craiova.

Comenteaza