Contract de sponsorizare cu o firmă din străinătate de 20 de milioane pentru CFR Cluj

Contract de sponsorizare cu o firmă din străinătate de 20 de milioane pentru CFR Cluj

Lovitură financiară uriașă pe care campioana CFR a dat-o astăzi.

În club se vorbește de mai mult timp despre un contract de sponsorizare care să ridice bugetul echipei cu mult peste al celorlalte echipe din România, iar acel contract a fost semnat astăzi, conform prosport.ro

Ar fi vorba despre un contract pentru următorii 3 ani, cu drept de renegociere care să crească suma acordată CFR-ului anual. Se pare că valoarea totală a contractului va avea 7 zerouri, ceea ce ar asigura lejer bugetul unei echipe care luptă la titlu în Liga 1, chiar și fără banii din drepturile tv sau alte surse.

Sprijin financiar de ultimă oră pentru CFR Cluj. Cine dă banii?

Cu toate că numele sponsorului este ținut secret, până când va fi prezentat oficial, se afirmă că viitorul contract de sponsorizare va reprezenta o lovitură și pe planul imaginii, fiind vorba de o companie din afara României, recunoscută la nivel mondial. „E un sponsor de mare elită. Sunt sume despre care nu s-a mai vorbit în România. E o premieră”, a dezvăluit un apropiat al clubului.

Motivul pentru care rămâne Dan Petrescu

Vestea că un sponsor generos se va alătura echipei pare să fie și principalul motiv pentru care Dan Petrescu nu a fost interesant de ofertele pe care le-a primit până acum. Tehnicianului i s-a vorbit despre planul pentru următorii ani și i s-a promis că va putea face transferuri care să ridice nivelul echipei și să forțeze intrarea în grupele UEFA Champions League.

Comenteaza