Corina Căprioru dă startul la „U" Mobitelco - Bc Miercurea Ciuc. La meci asistă şi elevi de la Liceul pentru Deficienţi de Auz

Corina Căprioru dă startul la „U
Vicecampioana României la judo la Jocurile Olimpice de la Londra, Corina Căprioru va face angajarea din startul partidei dintre „U" Mobitelco şi BC Miercurea Ciuc, programat miercuri seară.

">

La partidă vor asista şi elevi de la Li Liceul cu Deficiente de Auz din Cluj - Napoca, invitaţii clubului sportiv la această partidă, au anunţat reprezentanţii echipei pe site-ul oficial. Acţiunea face parte din din programul „Ne pasă", ce are drept scop popularizarea şi educarea prin sport, promovarea baschetului în rândul copiilor şi tinerilor, respectiv organizarea de evenimente de responsabilitate socială.

„În acest sezon, la fiecare meci de pe teren propriu, clubul nostru va avea ca invitaţi speciali câte un grup de copii şi elevi de la şcolile sau asociaţiile din judeţul Cluj sau din împrejurimi. Profesorii, insoţitorii sau presedinţii de asociaţii pot trimite o solicitare pe adresa ionela.haba@u-mobitelco.ro şi, în limita posibilităţilor, vom face programări pentru fiecare meci de pe teren propriu al echipei", au precizat reprezentanţii „U" Mobitelco.

 

Comenteaza