Cornel Dinu îl critică pe Dan Petrescu: “Nu eşti în firea ta dacă ai asemenea comportament”

Cornel Dinu îl critică pe Dan Petrescu: “Nu eşti în firea ta dacă ai asemenea comportament”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fostul selecționer a comentat, din nou, reacțiile antrenorului CFR-ului pe banca tehnică.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Procurorul” îl consideră pe Dan Petrescu un antrenor foarte talentat și valoros, dar nu este de acord cu modul în care se manifestă pe marginea terenului. ”E între exorcism şi rugăciuni, undeva la Sfânta Sofie când nu era biserica creştin-ortodoxă. Practic, aşa ceva nu poate fi de acceptat. Eu am mai spus, îmbătrâneşte urât. Cei de pe margine, secunzii săi, se reped să-l ţină ca într-o şedinţă de exorcism. Practic, ca un băiat cu calităţi incontestabile, cred eu, am mai spus, îmbătrâneşte ciudat şi astfel de scene sunt înfioratoare.

Îmi aduc aminte, Dumnezeu să o ierte, îmi place să recunosc asta, e viaţa, mai ales când ajungi la o aşezare a timpului peste tine... Îmi aduc aminte că ”săraca” nevastă-mea, mai aveam şi eu câte o seară mai distractivă, mai delicată şi îmi spunea: ”vai, dragă, ar trebui să te fotografiezi să te vezi cum arăţi când mai vii obosit acasă. Că s-ar putea să te sperii şi să te corijezi”. Ceea ce s-a şi întâmplat. Bietul de el, trebuie să arate scenele astea. Ne vede lumea, ne facem de râs. Nu eşti în firea ta dacă ai asemenea comportament. E păcat, că el are nişte calităţi”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Dan Petrescu a semnat la începutul sezonului cu CFR Cluj și a reușit să ducă echipa la vârful clasamentului Ligii 1. Clujenii se află pe locul 2, cu 39 de puncte, două mai puțin decât FCSB. Următorul meci pentru “feroviari” va fi împotriva echipei Poli Iași, duminică, 22 aprilie, de la 20:45.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza