Coronavirus la CFR Cluj. “Feroviarii” sacrifică Liga Elitelor pentru lupta din Liga 1

Coronavirus la CFR Cluj. “Feroviarii” sacrifică Liga Elitelor pentru lupta din Liga 1
| Foto: prosport.ro

Pandemia de COVID-19 a afectat serios clubul din Gruia, iar oficialii campioanei apelează la echipa de juniori pentru a încheia campionatul.

CFR Cluj este cea mai afectată formație din play-off de coronavirus, iar “feroviarii” vor fi nevoiți să utilizeze mai mulți juniori pentru a putea încheia campionatul. Campionii nu se vor putea baza pe Adrian Păun, Grzegorz Sandomierski, Damjan Djokovic, Cristi Manea, Ovidiu Hoban, Denis Ciobotariu, Mike Cestor, Luis Aurelio, Otto Hindrich, Cătălin Itu, Dodi Juca, Billel Omrani, Cătălin Golofca și Claudiu Petrila în ultimele jocuri din campionat.

Astfel, pentru meciul de duminică cu FC Botoșani, clujenii îi vor aduce pe portarul Rareș Gal (19 ani), fundașul Vlad Fărăcășan (19 ani) și atacantul Sergiu Luca (19 ani) de la echipa de juniori, anunță GSP. CFR Cluj U19 urmează să joace cu Viitorul U19 în semifinal Ligii Elitelor, însă oficialii campioanei au sacrificat competiția pentru lupta din play-off.

Cu toate acestea, primul 11 al “feroviarilor” ar putea arăta bine la jocul cu FC Botoșani, însă soluțiile de pe bancă vor fi puține.

Cum ar putea arăta CFR Cluj cu FC Botoșani:

Arlauskis - Susic, Burcă, Vinicius, Camora - Chipciu, Bordeianu, Fica - Deac, Rondon, Costache

Comenteaza