Cosmin Bodea, pe lista turdenilor de la Arieşul

Cosmin Bodea, pe lista turdenilor de la Arieşul
Fostul tehnician al FCM Târgu-Mureş, Cosmin Bodea, ar putea fi înlocuitorul lui Marcel Rusu pe banca Arieşului Turda. Pe lista ardelenilor se mai află Florin Fabian, ultima dată la FC Baia Mare.
Conducerea “vulturilor” tatonează mai multe piste pentru înlocuirea lui Marcel Rusu, demis după eşecul usturător din runda precedentă, 1-4 pe terenul “Bătrânei Doamne”, UTA Arad. Chiar şi aşa, acesta ar putea rămâne la prima echipă ca antrenor cu portarii, iar azi va fi pe banca tehnică a Arieşului în amicalul cu “U” Cluj. Partida se va disputa la Turda, începând cu ora 16:00. Tot azi, oficialii “alb-roşiilor” se vor decide asupra noului tehnician, în cadrul şedinţei Consiliului director.

“În urma unei discuţii la nivelul conducerii clubului, am hotărât de comun acord ca până mâine (azi – n. red.), Marcel Rusu să rămână antrenorul principal al echipei. Tot mâine (azi – n. red.), după meciul cu «U», ne vom hotărî asupra noului tehnician. Nu vă pot oferi nici un nume. Rusu ar putea rămâne antrenor cu portarii”, ne-a declarat Virgil Blasiu, preşedintele de onoare al FC Arieşul. Deşi conducerea divizionarei secunde evită să facă nominalizări, pe lista turdenilor se află Cosmin Bodea (ex-FCM Târgu-Mureş), dar şi Florin Fabian, liber de contract după “divorţul” de FC Baia Mare, potrivit surselor ZIUA de CLUJ. Contactat telefonic, Bodea a subliniat că nu a fost contactat de persoane din anturajul turdenilor, în privinţa unei viitoare colaborări.

“Pe mine nu m-a contactat nimeni de acolo, acum aud prima dată această variantă. Nu pot să mă pronunţ din moment ce nu am discutat cu nimeni de la Turda”, a declarat Cosmin Bodea pentru ZIUA de CLUJ. Ultima dată antrenor la FCM Târgu-Mureş în Liga a II-a, acesta a fost înlocuit în returul sezonului trecut cu Adrian Falub, după ce oficialii mureşeni i-au imputat lipsa rezultatelor. La capătul acelei stagiuni, târg-mureşenii au promovat în prima ligă alături de Universitatea Cluj.


Etichete
Comenteaza