Cosmin Contra, după victoria împotriva Insulelor Feroe: “Mă bucur că băieții au avut atitudine şi că au înţeles că trebuie să stăm în jumătatea adversă”

Cosmin Contra, după victoria împotriva Insulelor Feroe: “Mă bucur că băieții au avut atitudine şi că au înţeles că trebuie să stăm în jumătatea adversă”
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Echipa națională a reușit prima victorie din campania de calificare la EURO 2020, scor 4-1, în fața a 12.000 de spectatori, pe arena din Gruia.

După o înfrângere dureroasă în Suedia, “tricolorii” au venit la Cluj-Napoca, cu un singur obiectiv, victoria. Elevii lui Contra nu au dezamăgit la debutul în fața propriilor supoteri și au reușit o victorie clară, 4-1, după golurile marcate de Deac, Keseru și Pușcaș.

Astfel, România a obținut prima victorie din actualele preliminarii și speră în continuare la calificarea la Campionatul European. Cosmin Contra s-a declarat mulțumit la finalul partidei și a vorbit și despre rezultatul de la Norvegia – Suedia.

“Se pare că am avut puţin noroc; am înţeles că a fost un meci nebun la Oslo, e bine că s-a terminat egal şi acum meciul nostru de la Oslo devine important din toate punctele de vedere. Trebuie să facem un meci bun cu Suedia acasă, să încercăm să câştigăm şi să continuăm drumul spre calificare.

Aveam nevoie de jucători ofensivi pe benzi, de mijlocaşi care să intre bine în interior şi să elibereze spaţiile fundaşilor laterali. Am intrat puţin nervoşi sau prea precipitaţi, voiam să dăm gol din primele minute şi asta a făcut ca în primele 15 minute să nu avem limpezime, dar apoi băieţii s-au liniştit. Mă bucur că au avut atitudine şi că au înţeles că trebuie să stăm în jumătatea adversă”, a spus selecționerul.

În urma victoriei cu Feroe, “tricolorii” au acumulat trei puncte și ocupă locul trei în grupa preliminară.

Comenteaza