Cosmin Contra, fericit după victoria cu Malta: “Mizam pe cel puţin patru puncte din această dublă şi ne-a ieşit”

Cosmin Contra, fericit după victoria cu Malta: “Mizam pe cel puţin patru puncte din această dublă şi ne-a ieşit”
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Echipa națională a reușit să învingă pe terenul micuței insule din Marea Mediterană și se află la egalitate de puncte cu Suedia, principala contracandidată la calificare.

După o remiză obținută în finalul meciului cu Norvegia, România a făcut spectacol în Malta și s-a impus cu 4-0, după dubla lui Pușcaș și golurile lui Chipciu și Man. Ajutați și de victoria Spaniei împotriva Suediei, “tricolorii” au reintrat serios în calculele calificării. Luna septembrie va aduce un duel cu Spania, care se poate dovedii decisive în ceea ce privește prezența la EURO 2020.

Cosmin Contra s-a declarat mulțumit la finalul jocului cu Malta. “Mizam pe cel puţin patru puncte din această dublă şi ne-a ieşit. Această victorie ne dă şansa să depindem de noi. Urmează Spania şi ne gândim să scoatem un rezultat pozitiv. Alex Chipciu se simte foarte bine pe postul de fundaş dreapta, dar acum îmi pare rău că a fost eliminat. Face ambele faze, dar avem alţi jucători care îl vor înlocui cu bine.

Sunt supărat pe accidentarea lui Nedelcearu. Sunt bucuros însă că am marcat patru goluri, am avut o echipă tânără pe teren. Păcat că în a doua repriză n-am mai avut aceeaşi inspiraţie ca în prima parte. Ianis a făcut un meci bun, a încercat să caute spaţiile, s-a zbătut. Mi-a plăcut”, a spus selecționerul, potrivit Telekom Sport.

Comenteaza