Cosmin Contra, optimist înaintea duelului cu Serbia: “Nu îmi e frică, am încredere în jucătorii mei”

Cosmin Contra, optimist înaintea duelului cu Serbia: “Nu îmi e frică, am încredere în jucătorii mei”
| Foto: foto frf.ro

“Tricolorii” se întorc pe stadionul unde au fost umiliți în urmă cu nouă ani, scor 5-0, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

După un joc modest și un egal dezamăgitor în compania Muntenegrului, echipa națională se pregătește de în înfruntare cu o echipă de mondial, Serbia. Ultima dată când “tricolorii” au vizitat Belgradul, au fost învinși categoric, 5-0, în preliminariile mondialului african. Din echipa condusă atunci de Răzvan Lucescu există un singur supraviețuitor, Costel Pantilimon, care a fost atunci rezervă și va fi cel mai probabil și în această seară.

Selecționerul Cosmin Contra este încrezător înaintea cele mai grele partide din Liga Națiunilor. “Nu îmi e frică niciodată. Există respect pentru naţionala Serbiei, una puternică din toate punctele de vedere, dar frică niciodată. Am încredere maximă în jucătorii mei. Sper ca mâine să ne facem jocul şi să scoatem un rezultat cât mai bun.

Naţionala Serbiei e una ofensivă, ştiu că va pune presiune din primul minut, să încerce să scrie cât mai repede. Am discutat mult cu băieţii despre calităţile lor. Am încredere că vom face un meci mare, care să ne aducă un rezultat bun”, a declarat selecționerul.

Contra s-a arătat nemulțumit de faptul că, înaintea meciului cu Muntenegru, s-a vorbit doar despre absența lui Jovetic și nu despre absențele din rândul “tricolorilor”. “S-a vorbit despre accidentările lor, dar nu şi despre ale noastre. Haideţi să vi le zic. Deac, Grozav, Răzvan Marin, Dragoş Grigore şi Florin Andone. Sunt cinci jucători care ar fi putut intra oricând în primul 11. Despre asta de ce nu s-a vorbit?”, a precizat Cosmin Contra.

Partida dintre România și Muntenegru va avea loc azi, de la ora 21:45.

Comenteaza