Cosmin Moți la aflarea vești că ar putea da peste CFR Cluj în Liga Campionilor: “Ne va aştepta o dublă grea dacă vom ajunge şi noi şi ei în turul următor”

Cosmin Moți la aflarea vești că ar putea da peste CFR Cluj în Liga Campionilor: “Ne va aştepta o dublă grea dacă vom ajunge şi noi şi ei în turul următor”
| Foto: foto facebook.com/pfcludogorets1945

Dacă trece de Malmo, campioana României se va duela cu câștigătoarea duelului dintre Ludogorets și Videoton.

Echipa lui Edi Iordănescu își începe parcursul european în dubla cu campioana Suediei. Pentru clujeni se poate dovedi un meci greu, prin prisma faptului că scandinavii sunt în plin campionat. Totuși, dacă vor învinge Malmo, “feroviarii” vor da în turul al treilea peste învingătoarea dublei dintre Videoton și Ludogorets, formație la care evolează Dragoș Grigore, Claudiu Keseru și Cosmin Moți.

Ultimul dintre aceștia a oferit avancronică a posibilului duel dintre echipa sa și campioana României. “Acum e bine, dacă ajungem să jucăm cu ei, că înseamnă că vom fi şi noi, şi ei în turul 3! Dar noi avem o dublă grea cu Videoton, ei mai au o dublă grea cu Malmo şi le urez succes. Ar fi bine să ne întâlnim...

Nu ne-am dorit lucrul acesta pentru că ştim echipa CFR-ului... Chiar i-am văzut la Supercupă dominând o echipă a Craiovei. E o echipă bună, schimbată faţă de anul trecut, cu un alt stil de joc impus de Edi Iordănescu. E stilul impus de el peste tot. Cu joc de pase, cu posesie. Ne va aştepta o dublă grea dacă vom ajunge şi noi şi ei în turul următor.

Suntem mai închegaţi acum. Suntem nouă, zece jucători care avem minim patru ani împreună. Suntem mai omogeni în momentul de faţă. E frumos că suntem şi prieteni între noi. Cu Cristi Săpunaru sunt coleg de cameră la naţională şi sper să ajungă la CFR pentru că şi el are nevoie de ei şi ei de el. Pe Ţucu îl ştiu de foarte mulţi ani, am jucat împreună la Dinamo. O să fie un duel interesant, dar să nu uităm că avem în faţă două meciuri extrem de grele”, a declarat fundașul pentru Telekom Sport.

La rândul său, atacantul Claudiu Keseru a lăudat echipa pregătită de Edi Iordănescu. “Dacă ambele vom trece de adversarele noastre, va fi un meci echilibrat. Cunoaştem foarte bine solidititatea CFR-ului, şi-au schimbat antrenorul şi cu siguranţă vor adopta un alt stil de joc.

Din punctul meu de vedere, este un avantaj că îi cunoaştem. Noi avem obiectiv calificarea în grupele Ligii Campionilor. Am pornit foarte bine, cu toate că nu ne-am atins potenţialul fizic maxim. Am început bine, 4 meciuri, 4 victorii, nu am încasat niciun gol şi am caştigat Supercupa”, a spus internaționalul român pentru Pro TV.

Duelul dintre CFR Cluj și Malmo, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc marți, 24 iulie, de la ora 19, pe arena din Gruia.

Comenteaza