Costel Enache a prefațat partida de la Recea: “Ne așteaptă un meci greu, un joc de luptă pe un teren dificil”

Costel Enache a prefațat partida de la Recea: “Ne așteaptă un meci greu, un joc de luptă pe un teren dificil”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj va juca pe terenul nou-promovatei din Maramureș, în ultima deplasare din sezonul regulat al Ligii a 2-a.

După eliminarea dramatică din Cupa României, “Șepcile roșii” revin la lupta din campionat. “Studenții” vor avea parte de ultima deplasare a sezonului regulat la Recea, nou-promovată în eșalonul secund. “U” Cluj a câștigat toate cele patru întâlniri directe, însă gazonul din Maramureș este cel care îi sperie cel mai tare pe elevii lui Costel Enache.

Antrenorul a prefațat duelul cu ACS Comuna Recea. ”Văd o stare de apăsare. Sper să fie doar o îngrijorare și o conștientizare a faptului că ne așteaptă un meci greu, un joc de luptă pe un teren dificil și prin suprafață și prin dimensiuni. Am văzut ultimul lor meci de acasă al lor, iar terenul e într-adevăr un motiv de îngrijorare. Pe lângă asta, vom avea în față  o echipă agresivă și o echipă de luptă și trebuie să fim atenți.

Nu avem probleme noi din punct de vedere medical. Sunt aceiași jucători cu probleme mai vechi, în rest toată lumea e aptă de luptă. Asta dacă vorbim strict pe partea medicală. Mai rămâne cartonașul roșu luat de Luchin. Vom afla abia săptămâna viitoare câte etape de suspendare vor fi”, a spus Enache pentru fcucluj.ro.

Partida dintre Universitatea Cluj și ACS Comuna Recea se va disputa astăzi, de la 15:30.

Comenteaza