Video Costel Enache, după victoria cu Pandurii Târgu Jiu: “Nu a fost un joc așa cum mă așteptam”

Costel Enache, după victoria cu Pandurii Târgu Jiu: “Nu a fost un joc așa cum mă așteptam”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a fost mulțumit de rezultat, însă jocul formației sale nu se ridică la nivelul pe care îl așteaptă tehnicianul.

“Studenții” au reușit un nou succes în Liga a 2-a, însă clujenii suferă în continuare din punct de vedere a prestației din teren. Situația a fost remarcată și de Costel Enache, care a fost mulțumit de obținerea celor trei puncte, însă a recunoscut că jocul ar putea fi îmbunătățit.

“Este o victorie, însă nu e una care să îmi ofere o anumită mulțumire sufletească, nu a fost un joc așa cum mă așteptam. Aș fi dorit un joc cu mai multă forță, cu mai multă dinamică, un joc în care să arătăm că suntem o echipă solidă.

Am avut momente în care am fost dezechilibrați, câteodată chiar momente de panică, iar lucrurile acestea mă îngrijorează puțin pentru ceea ce urmează. Rămân cele trei puncte, erau obligatorii pentru noi, dar trebuie să mai corectăm din slăbiciunile de astăzi.

E o chestiune de moment (n.red. – poziția din clasament), lucrurile se pot schimba foarte ușor. Suntem într-un moment în care am crescut oarecum în clasament, dar trebuie să facem lucrul acesta și în jocul nostru, să fim mai dinamici, mai pragmatici. Trebuie să arătăm că suntem o echipă de forță, care are un obiectiv asumat și care îl poate realiza.

Eu percep fotbalul ca pe un proces. Nu putem face într-o săptâmână, în zece zile o echipă să joace fotbal. E clar că e nevoie de timp. Echipa a fost în schimbare în această vară. Jucătorii au nevoie de timp pentru a se cunoaște, pentru a realiza niște relații de joc, pentru a crea niște automatisme.

Acest lucru era clar. S-a cam terminat perioada de transferuri, avem un lot destul de numeros. E greu să mai aducem jucători în acest moment. Trebuie să formăm un grup, să ne adunăm și să mergem la luptă împreună”, a declarat antrenorul ”Șepcilor roșii”.

Comenteaza