Costel Enache este noul antrenor al Universității Cluj: “Cred în potențialul clubului foarte mult”

Costel Enache este noul antrenor al Universității Cluj: “Cred în potențialul clubului foarte mult”
| Foto: FC Universitatea Cluj

“Șepcile roșii” și-au prezentat noul tehnician, care sosește la Cluj însoțit și de propriul său staff.

Căutarea pentru înlocuitorul lui Adrian Falub a luat sfârșit. Conducerea Unviersității Cluj a ales un nou antrenor, iar acesta este Costel Enache. Tehnicianul sosește după o aventură la Petrolul Ploiești, însă în CV-ul său se află mai multe formații din Liga 1.

De-a lungul carierei, Enache a mai antrenat Ceahlăul Piatra Neamț, Poli Iași, Dunărea Galați, naționalele U18 și U19 ale României, FC Botoșani, Astra Giurgiu și Hermannstadt. Alături de giurgiuveni a ajuns până în finala Cupei României.

Din noul staff al Universității Cluj vor face parte și Cătălin Munteanu, care va fi antrenor secund, de pregătirea portarilor se va ocupa Mihai Ștețca, în timp ce italianul Alessandro Cittadino va fi preparator fizic.

“Am fost determinat să vin aici de spiritul creat de această echipă. Noi, cei implicați în fotbal, trăim mult prin emoția spectatorilor. Să sperăm că lucrurile se vor corecta în curând din punctul acesta de vedere și vom avea suporterii alături de noi.

Apoi, cred că profesional este o oportunitate de a ieși în evidență. ”U” Cluj a transmis mereu un mesaj și unul destul de puternic. Văd o provocare pentru antrenorul Costel Enache, dar și pentru omul Costel Enache.

Cred în potențialul clubului foarte mult și vreau să fiu cel care profită de acest potențial. Faptul că sunt într-o continuitate sportivă mă poate dezvolta personal și uman, iar lucrul acesta a apărut ca o șansă nesperată pentru mine, cu atât mai mult cu cât cel care mă provoacă este un brand precum ”U” Cluj”, a declarat antrenorul pentru site-ul oficial al echipei.

Comenteaza