Costel Enache, încântat după succesul cu Turris: “E bine când văd echipa că își dorește și că e foarte unită”

Costel Enache, încântat după succesul cu Turris: “E bine când văd echipa că își dorește și că e foarte unită”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj s-a declarat mulțumit de elevii săi, însă a dezvăluit că mai trebuie muncit la anumite aspecte ale jocului.

“Șepcile roșii” au reușit o victorie importantă la început de săptămână, 4-1 pe terenul celor de la Turris Turnu Măgurele. Succesul este cu atât mai important cu cât formația de la malul Dunării reprezintă una dintre favoritele la promovare. La finalul meciului, Costel Enache a lăudat atitudinea jucătorilor, însă a recunoscut că există anumite aspecte ale jocului care ar putea fi îmbunătățite.

“Încă nu putem să fim perfecți, jocul de fotbal e mereu într-un proces de corectare și dezvoltare. Azi a fost un meci în care aș scoate în evidență lucrurile pozitive din jocul nostru. Am avut o organizare bună defensivă și cred că lucrul cel mai de remarcat e atitudinea jucătorilor, disponibilitatea la efort, la dueluri.

Cred că acolo a fost punctul nostru forte. Ne-am și creat multe ocazii și acolo avem ceva de corectat, pentru că am ratat câteva din ele. E bine când văd echipa că își dorește și că e foarte unită.

Multe echipe au dreptul să se gândească la promovare. Chiar și Turris este o echipă care are o bază foarte bună, are condiții, e un club foarte serios. Lucrurile merg foarte bine aici, e normal să își dorească promovarea.

Sunt foarte multe echipe care la fel, își doresc să promoveze. E o competiție și îmi pare bine că e deschisă pentru toată lumea. O să fie spectacol și cred că aceasta e esența fotbalului”, a spus Costel Enache la finalul meciului, potrivit Digisport.

Comenteaza