Video Costel Enache, încântat după victoria din Cupă: “Sunt mulțumit de joc și de implicarea jucătorilor”

Costel Enache, încântat după victoria din Cupă: “Sunt mulțumit de joc și de implicarea jucătorilor”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul ”Șepcilor roșii” a lăudat echipa pentru efortul depus în compania celor de la Unirea Dej.

Universitatea Cluj a reușit o victorie fără emoții în fața formției din Liga a 3-a, scor 2-0, prin golurile marcate de Ribeiro și Alex Pop. La finalul jocului, tehnicianul “studenților” s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi și chiar i-a felicitat.

“A fost un meci pe care l-am folosit pe mai multe fronturi. Primul a fost clar dorința noastră de a ne califica mai departe. Al doilea cred că a fost un mijloc foarte bun de pregătire și de consolidare a lucrurilor pe care vrem să le dezvoltăm, iar al treilea a fost și faptul că încercăm să ne cunoaștem mai bine jucătorii, pozițiile pe care pot da randament.

Trebuie să încercăm să fim cât mai eficienți atunci când alcătuim primul 11, un lot și când punem jucătorii pe anumite poziții. Sunt mulțumit de joc și de implicarea jucătorilor. Am văzut azi niște băieți foarte responsabili, implicați, cu dorință de joc. Au tratat foarte serios competiția și jocul, iar din partea mea au felicitări”, a declarat Costel Enache.

Pentru Universitatea Cluj urmează o partidă în deplasare împotriva lui Turris Turnu Măgurele. Meciul este programat luni, de la 19:30.

Comenteaza