Costel Enache, încrezător înaintea duelului cu Metaloglobus: „E nevoie să confirmăm victoria din etapa trecută”

Costel Enache, încrezător înaintea duelului cu Metaloglobus: „E nevoie să confirmăm victoria din etapa trecută”
| Foto: prosport.ro

Universitatea Cluj merge duminică la București pentru înfruntarea cu Metaloglobus din etapa a 5-a a ligii secunde.

„Studenții” vor să repete meciul bun de etapa trecută, când au învins-o pe Unirea Slobozia, pe Cluj Arena, cu scorul de 3-1.

De partea cealaltă, bucureștenii au bifat etapa trecută prima victorie în acest sezon, învingând CS Mioveni cu 1-0 în deplasare.

Cele două echipe au patru întâlniri directe pe parcursul ultimelor două sezoane. În stagiunea 2018/2019, „studenții” s-au impus atât acasă (2-0), cât și în deplasare (1-0). Ediția trecută de campionat a adus două înfrângeri pentru „U” în fața celor de la Metaloglobus care s-au impus cu 2-0 pe teren propriu și cu 2-1 pe Cluj Arena.

Tehnicianul Universității, Costel Enache, a debutat cu dreptul la Cluj, când „studenții” au câștigat după 9 luni pe teren propriu și este încrezător înaintea meciului de dumincă.

„Încerc să descopăr și eu stările jucătorilor. Aș vrea să cred că sunt responsabili. Ne așteaptă un meci greu, un meci dificil, dar eu aș vrea să trag un alt semnal de alarmă. E un meci foarte important, e nevoie să confirmăm victoria din etapa trecută cu un nou rezultat bun și cu un joc îmbunătățit. Aștept să apară și starea aia de încredere și emulația aia după rezultat, dar fără să ne pierdem responsabilitatea.

Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor în antrenamente. Văd că încearcă să aplice ce discutăm. Îi văd că sunt implicați, iar astea sunt lucruri bune pentru mine. Nu sunt probleme de lot, suntem în efectiv complet”, a declarat antrenorul Costel Enache pentru fcucluj.ro

Meciul dintre Metaloglobus București și Universitatea Cluj se va disputa duminică, de la ora 12:00.

loading...
Comenteaza