Gâlcă, detalii despre interesul CFR-ului: “M-aș întoarce să lucrez acasă, analizez variantele”

Gâlcă, detalii despre interesul CFR-ului: “M-aș întoarce să lucrez acasă, analizez variantele”
| Foto: digisport.ro

Fostul internațional este dorit de oficialii formației din Gruia, după ce Eduard Iordănescu i-a anunțat că nu va mai continua alături de “feroviari”.

Conducerea CFR-ului are decizii importante de luat înaintea noului sezon, în care obiectivele sunt un nou titlu și calificarea în grupele cupelor europene. Rămași fără antrenor după plecarea lui Edi Iordănescu, clujenii s-au orientat către Costel Gâlcă. Chiar dacă e considerat drept favorit pentru preluarea băncii tehnice a “feroviarilor”, fostul internațional susține că nu a negociat cu echipa din Gruia.

”M-aș întoarce să lucrez acasă, însă nu doar la CFR, care e campioana României și o formație puternică. Am contacte în această perioadă peste hotare, analizez variantele pentru continuarea carierei. N-am fost căutat de nimeni de la club, n-au existat tatonări nici măcar prin intermediari. 'Discuțiile' au existat doar în presă”, a spus Gâlcă, pentru GSP.

De-a lungul carierei, tehnicianul de 49 de ani a mai pregătit Almeria B, echipa națională U17 a României, FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha și Vejle.

Comenteaza