Craiova declară război liderului CFR: ”Nu e o echipă de speriat”

Craiova declară război liderului CFR: ”Nu e o echipă de speriat”
CFR Cluj va încheia anul competițional pe terenul lui CS Universitatea Craiova. Cu o victorie, ”feroviarii” își pot consolida și mai mult poziția de lider. Oltenii nu îi promit, însă, un meci ușor lui Dan Petrescu.

Formația din Gruia este neînvinsă în campionat de 6 etape, iar în ultimele 5 a scos maximum de puncte. Etapa trecută, ardelenii s-au impus cu 1-0 în fața lui ACS Poli Timișoara. Echipa lui Dan Petrescu a ajuns, astfel, la 49 puncte. A doua clasată, FCSB, este la cinci puncte în spatele "ceferiștilor".

CS Universitatea Craiova ocupă locul 3 în Liga 1, cu 40 puncte. În ultimul joc, gruparea din Bănie a remizat la scor alb cu Gaz Metan. Trupa lui Davis Mangia a ratat, însă, și un penalty în prelungiri prin Alexandru Mitriță.

Între cele două formații e o distanță de 9 puncte. Ambele echipe au același număr de goluri marcate (34), dar CFR stă mai bine la capitolul apărare (doar 10 goluri primite, față de 22 câte a luat Craiova). Ba mai mult, "feroviarii" au încasat un singur gol în ultimele opt runde. S-a întâmplat în etapa a 15-a, când "ceferiștii" au pierdut cu 0-1 pe terenul lui FC Viitorul. 

Cu toate acestea, jucătorii Craiovei nu se sperie de trupa lui Petrescu. "CFR Cluj nu e de speriat, alte echipe joacă mai bine decât ei. Este cel mai important meci pentru noi, avem nevoie de victorie", a spus Alexandru Mateiu, potrivit fanatik.ro.

Cristi Bărbuț crede și el că victoria e singura variantă pentru CS Universitatea Craiova. "Trebuie să câştigăm neapărat împotriva CFR-ului, dacă vrem să ne batem la campionat".

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, în etapa cu numărul 22 din Liga 1. Întâlnirea va fi transmisă în direct pe Look TV, Digisport și Telekom Sport. În tur, CFR s-a impus cu 2-1.

Comenteaza