Crește interesul pentru Yeboah. Un club din Bundesliga a intrat în cursa pentru atacant

Crește interesul pentru Yeboah. Un club din Bundesliga a intrat în cursa pentru atacant
| Foto: facebook.com/cfr1907

Jucătorul ghanez al CFR-ului este urmărit de mai multe formații și s-ar putea despărți curând de "feroviari".

CFR Cluj a pierdut patru titulari în ultimele zile, iar exodul din Gruia pare să nu se fi încheiat. Pe rând, Nana Boateng (Jeonbuk), Simone Scuffet (Cagliari), Andrei Burcă (Al-Akhdoud) au plecat, iar Yuri urmează să fie transferat de Neftci Baku.

După ce plecarea fundașului brazilian va fi oficializată, "feroviarii" ar putea pierde un alt jucător. Emmanuel Yeboah a fost golgheterul Cupei Africii U23 și a intrat pe radarul mai multor cluburi.

Potrivit Prosport, ghanezul este dorit de trei formații din MLS, care ar fi dispuse să achite 2 milioane de dolari în schimbul său. Totuși, în cursa pentru atacant a intrat recent un club din Bundesliga.

Este vorba despre Hoffenheim, ocupanta locului al 12-lea în precedentul sezon din prima ligă germană, iar patronul formației din Gruia încearcă să obțină 4 milioane de euro din partea echipei antrenate de Pellegrino Matarazzo.

În vârstă de 20 de ani, Emmanuel Yeboah și-a făcut loc în primul 11 al CFR-ului la începutul sezonului trecut, pe care l-a încheiat cu 3 goluri și 3 pase decisive în 48 de apariții. La jumătatea stagiunii, ghanezul a fost pe punctul de fi transferat de Slavia Praga, însă cehii au renunțat la mutare acuzând problemele medicale ale atacantului.

Comenteaza