Cristi Balaj a primit acuzații de blat. Cum răspunde președintele campioanei

Cristi Balaj a primit acuzații de blat. Cum răspunde președintele campioanei

Conducătorul formației din Gruia a dezvăluit că a fost întrebat de un posibil aranjament între CFR Cluj și Sepsi OSK.

"Feroviarii" au fost eliminați în semifinalele Cupei României, după ce au suferit un eșec categoric la Sfântu Gheorghe, scor 0-3. Președintele campioanei, Cristi Balaj, susține că după joc a fost întrebat despre un posibil aranjament între CFR Cluj și Sepsi OSK, dar cataloghează o astfel de idee drept nebunia.

"M-au întrebat unii ‘deci voi n-ați jucat ca să îi lăsați în finală și ei vă dau meciurile de campionat…’. Unii oameni care țin cu CFR. În primul rând eu o consider o jignire. CFR dorește să câștige orice partidă, la fel și cei de la Sepsi. Știți discuțiile cu Pușcaș care au fost.

Cu acel joc când am făcut egal cu Sepsi. Cei de la Craiova s-au lămurit apoi că nu e așa ușor să joci la Sepsi. Vreți să spuneți că Burcă a luat cartonaș roșu, am pierdut cu 3-0 și am introdus cei mai buni jucători pe care i-am avut la dispoziție, ca să pierdem?

Am riscat accidentări, e o anomalie, o nebunie. Dar la ce am jucat la asta i-a dus gândul pe oameni. Vă dați seama cât de trist a fost pentru mine că prestația noastră i-a dus cu gândul spre așa ceva", a declarat Balaj pentru Fanatik.

Comenteaza