Cristi Balaj, discurs fair-play după eșecul din derby: "FCSB a fost mai bună"

Cristi Balaj, discurs fair-play după eșecul din derby: "FCSB a fost mai bună"

Președintele campioanei a recunoscut că adversarii "feroviarilor" au meritat cele trei puncte pe care le-au obținut.

FCSB s-a impus în fața CFR-ului, chiar în Gruia, cu un gol marcat în ultimele minute ale jocului. La finalul partidei, Cristi Balaj a acceptat eșecul formației pe care o conduce și a recunoscut că adversarii au învins meritat.

"Am pierdut întrucât FCSB a fost mai bună, vă spun sincer, în prima repriză. S-a adaptat mai bine în prima repriză. Aceleași echipe, cu excepția lui Krasniqi, cu meciul tur disputat de curând, în care noi am jucat mai bine. Ne-am împărțit punctele, probabil că și jocul.

Nu ascund faptul că nu aș fi fost surprins dacă primeam gol în prima repriză. Lucrurile s-au schimbat în repriza a doua, am început să avem ocazii.

Târnovanu, remarcat ca fiind cel mai bun jucător de la FCSB alături de Edjouma. Asta înseamnă că am avut ocazii, parate de portarul oaspete.

Nu ne așteptam să primim gol în repriza a doua. În rest, FCSB a meritat victoria. Indiferent de rezultat, campionatul se joacă în continuare. Noi am spus că sunt cinci echipe care se bat la titlu și unii zâmbeau. Se pare că sunt 6", a spus Balaj pentru Fanatik.

În urma acestui rezultat, diferența dintre cele două echipe s-a redus la doar 6 lungimi. CFR Cluj a acumulat 50 de puncte în 24 de etape, în timp ce FCSB a obținut 44 de puncte.

Comenteaza