Cristi Balaj, în dezacord cu antrenorul Craiovei: "Omul nu e coerent"

Cristi Balaj, în dezacord cu antrenorul Craiovei: "Omul nu e coerent"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele CFR-ului a comentat declarațiile oferite de Ivaylo Petev, la finalul meciului câștigat de olteni în Gruia.

"Feroviarii" au debutat în play-off, cu un eșec pe propriul teren. CFR Cluj a dominat o bună parte din meciul cu CS U Craiova, însă la final, oltenii s-au impus cu 2-1. Imediat după meci, Ivaylo Petev a declarat că "la fotbal, rezultatul final este întotdeauna cel corect".

Cristi Balaj a comentat cele spuse de antrenorul bulgar și este în complet dezacord cu cele spuse de tehnicianul celor de la CS U Craiova.

"Când aud că rezultatul a fost meritat....Am auzit şi această opinie. Ok, o respectăm, în condiţiile în care au dat un gol mai mult decât noi. L-am auzit în meciurile în care a pierdut şi s-a exprimat diferit. Omul nu e coerent.

Nu vreau să-l jignesc. Doamne fereşte! Nu asta e intenţia mea, dar l-am auzit când a pierdut şi avea o altă exprimare. Dacă spune că a meritat să câştige, înseamnă că privim diferit lucrurile. Eu le văd diferit", a spus președintele clubului din Gruia la Orange Sport.

În urma eșecului de pe teren propriu, CFR Cluj a căzut pe locul al patrulea în clasamentul Superligii și este la 8 puncte de liderul FCSB și la o lungime de ocupantele podiumului, CS U Craiova și Rapid.

Comenteaza