Cristi Bălgrădean, primele declarații după accidentare: “Simțeam că mi se rupe mușchiul”

Cristi Bălgrădean, primele declarații după accidentare: “Simțeam că mi se rupe mușchiul”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Portarul CFR-ului a vorbit pentru prima dată despre accidentarea care l-a forțat să părăsească terenul după doar 45 de minute în meciul “feroviarilor” cu Sepsi OSK.

La două zile după ce a fost nevoit să iasă din teren la Sfântu Gheorghe, Cristi Bălgrădean a vorbit despre accidentarea sa. Goalkeeper-ul a dezvăluit că este prima accidentare din cariera sa, iar diagnosticul pus de medici este cel de ruptură fibrilară.

“Marți am făcut un RMN și acum așteptăm rezultatele. Cel mai probabil este vorba despre o ruptură fibrilară care necesită undeva la 7 zile de pauză. Eu asta sper! Dar sută la sută vom ști abia după ce primesc diagnosticul.

Accidentarea nu a picat bine deloc, dar vestea bună este că acum jucăm la o săptămână și am timp să mă recuperez. Abia luni avem meci cu Hermannstadt în deplasare. Din păcate este prima accidentare din carieră, acum, la 32 de ani! Nu am avut nicio accidentare! Deloc, deloc!

M-am accidentat la sprintul de după șutul jucătorului de la Sepsi, nu la șut cum s-a vehiculat. Am simțit că mușchiul este întins la maxim. Când au intrat doctorii pe teren, era aproape minutul 40, le-am și spus că la pauză o să fac schimbare pentru că simțeam că mi se rupe mușchiul”, a declarat portarul pentru Fanatik.

În vârstă de 32 de ani, Bălgrădean a sosit la începutul sezonului la CFR Cluj. În actuala stagiune, goalkeeper-ul a evoluat în 25 de partide, iar în 16 dintre acestea nu a primit gol.

Comenteaza