Cristi Bud şi Piccolo, în capul listei de “disponibilizaţi”

Cristi Bud şi Piccolo, în capul listei de “disponibilizaţi”
Conducerea clubului a decis să renunţe la şapte jucători din actualul lot. Emil Dică, Cristi Bud (foto la minge) şi Felice Piccolo sunt doar o parte dintre fotbaliştii care nu vor mai îmbrăca tricoul CFR-ului începând din această vară.

Preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat ieri numele celor şapte jucători care nu se vor mai regăsi în lotul pentru sezonul viitor. Aceştia sunt Eduard Stăncioiu, Remo Amadio, Felice Piccolo, Leonardo Veloso, Paul Batin, Cristi Bud şi Emil Dică. "Vor pleca şapte fotbalişti, poate ar fi trebuit să fie mai mulţi, dar nu putem face atât de multe schimbări dintr-o dată. Au fost jucători în care am avut încredere, dar ne-au dezamăgit pe noi, pe suporteri şi au dezamăgit fotbalul. Nu îi ţinem pentru echipa a doua, pentru că nu acesta este scopul formaţiei secunde", a explicat Mureşan. Dacă majoritatea numelor de pe listă nu reprezintă o surpriză, date fiind forma lor şi prestaţia din acest sezon, plecarea lui Piccolo este una oarecum neaşteptată. Fundaşul a trecut printr-o perioadă grea în retur, în care a avut de suferit în urma unor probleme medicale, însă înainte de acest episod era considerat unul dintre cei mai siguri apărători din Liga I.

Oficialul echipei clujene spune că pe lista cu plecări ar mai putea apărea unul sau doi jucători. Nici Nuno Claro nu este sigur că va rămâne, chiar dacă şi-a prelungit contractul în urmă cu doar câteva luni. "Ne mai gândim în ceea ce îl priveşte pe Nuno. Oricum, vom mai aduce portari dacă pleacă Stăncioiu şi Amadio", a adăugat preşedintele "feroviarilor". În schimb, Maftei şi Kapetanos, care au ratat aproape tot returul, vor rămâne în lot. Grecul este aşteptat să se întoarcă după accidentarea care l-a făcut să joace foarte puţin de când a fost adus la CFR şi să redevină golgheterul care era pe vremea când juca la Steaua. În ceea ce îl priveşte pe Maftei, acesta este văzut ca o soluţie pentru postul de fundaş central după ce înainte de accidentare a jucat doar ca fundaş dreapta la CFR. Lotul pentru sezonul viitor va fi format din 25 de jucători, dintre care trei portari.

 

Comenteaza