Cristi Dulca, precaut înaintea partidei cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu: “Va fi un meci dificil pe o căldură infernală”

Cristi Dulca, precaut înaintea partidei cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu: “Va fi un meci dificil pe o căldură infernală”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul Universității Cluj condeiră că formația sa e pregătită pentru echipa nou-înființată, dar condițiile meteo vor avea un cuvânt greu de spus la ora jocului.

După un eșec suprinzător la Reșița, “Șepcile roșii” joacă primul meci acasă, pe stadionul din Târgu Mureș. Adversarul “studenților” va fi nou-înființata echipă Viitorul Pandurii Târgu Jiu, o fuziune între Luceafărul Oradea și Energeticianul, formația retrogradată la finalul sezonului trecut. Deși recunoaște că oponenții reprezintă în mare parte o necunoscută, tehnicianul susține că și căldura va influența soarta partidei.

Cristi Dulca a prefațat partida de la Târgu Mureș. “Nu ne doream să începem cu stângul, dar tot ceea ce facem și tot ceea ce lucrăm îmi dă speranțe că totul se va îndrepta. Sigur că cel mai important și cel mai aproape este jocul de duminică, îl vom trata serios pentru că întâlnim o echipă care aparent se confruntă cu multe probleme e o echipă tânără, e o echipă pe care am antrenat-o. Sunt jucători tineri, de perspectivă și va fi un meci dificil pe o căldură infernală duminică. Sper să nu mai facem greșeli pentru că meciul de la Reșița l-am pierdut pe greșeli personale”, a declarat fostul internațional.

Antrenorul Universității Cluj îndeamnă fanii să fie răbdători în privința noilor achiziții. “Jucătorii portughezi au calitate, mai au nevoie de adaptare și omogenitate în grup. Liga a 2-a este diferită față de Liga 1 sau campionatul portughez, dar au calitate și ceea ce facem la antrenament arată că sunt jucători cu calitate, probabil perioada de adaptare e un pic mai lungă”, a precizat Dulca.  

Tehnicianul a vorbit și despre situația lui Kay, dar și despre noi transferuri. "Kay avea viză medicală, s-a făcut prea mult tam-tam. Nu cred că un medic dă o parafă pentru un jucător cu probleme. S-au ocupat cei din staff-ul medical, nu e o situație care trebuie discutată acum. Ne mai dorim doi jucători, nu pot să spun posturile pentru că aș pune presiune pe actualii jucători, dar ne mai dorim. Ne dorim români în primul rând”, a spus antrenorul.

Dulca a dezvăluit și că și-a urmărit toate adversarele la promovare. “Am văzut toate meciurile televizate. Nu ne putem face o idee, fiecare echipă în prima etapă încearcă să își facă jocul. Au existat și surprize, cum a fost cazul nostru sau cazul celor de la FC Argeș. Nu pot să îmi fac o idee după primele jocuri. Am văzut și echipe bune, organizate, dar și echipe care încă nu sunt la parametri normali”, susține tehnicianul. 

Partida dintre Unviersitatea Cluj și Viitorul Pandurii Târgu Jiu se va disputa duminică, de la ora 15:30.

 

Comenteaza