Cristi Ene: E o onoare pentru mine să joc pentru “U”

Cristi Ene: E o onoare pentru mine să joc pentru “U”
| Foto: foto Cristi Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Atacantul “Șepcilor roșii” a vorbit despre atmosfera de la echipa clujeană și despre obiectivele sale în returul campionatului.

Jucătorul transferat în această iarnă la Universitatea s-a declarat încântat de ce a găsit la echipă și de noii săi colegi. “Am început perioada de pregătire pe 15 ianuarie, iar băieții m-au primit foarte bine. Cei experimentați m-au încurajat, sunt caractere puternice, fotbaliști adevărați. Am avut zece meciuri amicale și totul a mers bine până acum. E o onoare pentru mine să joc pentru “U” Cluj, e un pas înainte în cariera mea, m-am bucurat când am aflat că sunt dorit de oamenii de aici. Sper să îmi ajut echipa cât mai mult”, a spus Ene pentru site-ul oficial al formației clujene.

Marcator a cinci goluri în perioada de pregătire, atacantul împrumutat de la Viitorul a explicat influența lui Hagi asupra carierei sale, dar este curios cum va fi atmosfera la primul meci oficial în alb și negru. “Am avut multe de învățat de la domnul Gheorghe Hagi în perioada în care am jucat la academie, toți antrenorii de acolo sunt instruiți de el, iar cu această ocazie am reușit să mă dezvolt ca fotbalist. Abia aștept meciul de sâmbătă, sunt curios să văd cum e să joci cu mulți suporteri în tribună, pentru că la Viitorul nu am prea avut oportunitatea asta. Îmi doresc să fie frumos. Unirea Dej a schimbat antrenorul, a schimbat și câțiva jucători. Mă aștept la un duel echilibrat, mai ales dacă vom juca pe un teren greu, dar noi trebuie să arătăm că suntem echipa mai bună și să câștigăm”, a mai adăugat vârful “studenților”.

“U”Cluj joacă primul meci din returul Ligii a 3-a sambătă, 10 martie, de la ora 15:30. Partida cu Unirea Dej va avea loc pe Cluj Arena.

Comenteaza