Cristi Manea, înaintea partidei cu Adana Demirspor: "Avem un avantaj foarte mare pentru că am început mai repede campionatul"

Cristi Manea, înaintea partidei cu Adana Demirspor: "Avem un avantaj foarte mare pentru că am început mai repede campionatul"
| Foto: captura YouTube: CFR Cluj - Adana Demirspor | Conferință de presă Cristi Manea și Andrea Mandorlini

CFR Cluj va întâlni Adana Demirspor, în turul al doilea preliminar al UEFA Conference League, iar fundaşul Cristi Manea a ieşit la declaraţii împreună cu antrenorul Andrea Mandorlini la conferinţa de presă de miercuri, dinaintea antrenamentului oficial. 

"E cel  mai frumos sentiment să joci într-o cupă europeană. Sperăm să fie stadionul plin deoarece mereu când am avut stadionul plin a ieşit bine pentru echipă", a declarat Cristi Manea. Despre jocul celor de la Adana, Cristian Manea a declarat că au reuşit să observe jocul lor, chiar dacă turcii nu au început campionatul.

"Ne-am uitat la ei. Am văzut ce stil de joc au, au nişte jucători de valoare, dar eu cred că avem un avantaj foarte mare pentru că am început mai repede campionatul", a declarat Manea la conferinţa de presă de miercuri.   

Adana Demirspor e pentru prima dată calificată în cupele europene, însă Manea crede că nu experienţa în cupele europene va face diferenţa ci valoarea echipei. Manea a mai precizat că ar fi  bine ca partida de pe terenul din Gruia să fie una câştigată deoarece turcii cu siguranţă vor fi mai puternici acasă având în vedere faptul că au suporteri foarte mulţi. 

Acesta spune că nu se concentrează la ofertele din viitor ci se concentrează la ce are de făcut momentan la CFR Cluj şi la meciurile care vin. "Dacă va veni ceva (o ofertă - n. red.) pentru club bine şi pentru mine în viitor de ce nu, dar sunt focusat 100% aici şi în legătură cu băieţii care au plecat, le urez multă baftă şi a fost o onoare să fiu coleg cu ei", a mai precizat Cristi Manea înainte de antrenamentul oficial.   

Comenteaza