Manea îşi poate lua ADIO de la transferul la Galatasaray! Ce a anunţat conducătorul clubului din Istanbul

Manea îşi poate lua ADIO de la transferul la Galatasaray! Ce a anunţat conducătorul clubului din Istanbul
| Foto: colaj - Rams Park wikipedia.org / Cristi Manea

Chiar dacă presa din Turcia a anunţat în urmă cu câteva zile că Cristi Manea ar avea cale liberă spre Galatasaray, viitorul fostului jucător de la CFR Cluj este în continuare incert, după ce acesta a devenit liber de contract.

Fundașul devenit liber de contract, după ce a refuzat prelungirea cu CFR Cluj, a fost anunțat drept noua țintă a turcilor de la Galatasaray. Recent, presa din Turcia chiar a transmis faptul că Galatasaray Istanbul îl are pe lista de transferuri pe fundașul dreapta român. 

Totuși, Dursun Ozbek (75 de ani), conducătorul renumitei grupări din Istanbul, a oferit un verdict clar în privința unui posibil transfer al lui Cristi Manea.

După cum a anunțat președintele grupării ”Cim-Bom-Bom”, Cristi Manea nu va ajunge pe RAMS Park. Motivul: Galatasaray nu mai vrea jucători din campionatul României. Oficialul celor de la Galata a explicat că de prea multe ori jucătorii aduși din România nu au fost la nivelul la care ar fi trebuit să fie. 

"Jucători de acolo, precum Moruțan, Cicaldau, Culio, Stancu, Petre, au fost încercați de 20 de ori, dar nu au funcționat. Nu este suficient?”, a spus Dursun Ozbek, potrivit presei din Turcia.

Comenteaza