Cristina Laslo, după Mondialul din Rusia: "Aștept cu nerăbdare pasul către reprezentativa de seniori a României" VIDEO

Cristina Laslo, după Mondialul din Rusia:
Coordonatorul de joc al „U" Alexandrion Cluj și a treia cea mai bună marcatoare a Mondialului U-20, desfășurat la Moscova, a vorbit despre competiția recent încheiată şi despre echipa sa de club.

"Mă așteptam ca turneul să fie mult mai greu având în vedere adversarele cu care am picat. Echipele nordice au progresat foarte mult, Danemarca, Suedia sau Norvegia. Prima dintre ele ne-a învins în semifinale, de altfel. Țara gazdă a jucat foarte bine și în special Germania, cu care ne-am întâlnit de două ori. Am luat medalia de bronz și asta nu poate decât să mă bucure", a declarat handbalista de 20 ani într-un interviu acordat cotidianului Ziua de Cluj.

Internaționala de tineret a făcut și o evaluare a generației din care face parte.

"Este o generație strălucită, cu antrenori foarte buni și colege remarcabile. Aștept cu nerăbdare pasul către reprezentativa de seniori a României. Mi-am dorit să fac și eu parte din lotul pentru Olimpiada de la Rio, dar n-a fost să fie. Oricum, două medalii, una de aur la Mondialul din Macedonia de acum doi ani, și alta de bronz la Mondialul din acest an înseamnă foarte mult atât pentru mine, cât și pentru echipa care s-a format în tot acest timp", a afirmat Cristina Laslo.

Handbalista așteaptă cu optimism începutul noului sezon al Ligii Naționale de handbal feminin.

„Avem un obiectiv mult mai îndrăzneţ față de anii precedenți, când ne luptam pentru salvarea de la retrogradare. Echipa a efectuat câteva transferuri în pauza competițională și sper ca împreună cu noile colege să ne atingem obiectivele stabilite. Vreau să-mi continui evoluția bună din ultimele două sezoane. Deocamdată sunt în vacanță, dar de vineri vom începe primele antrenamente pe plan local. Vor fi și câteva turnee de pregătire, aici și probabil la Bistrița, iar prima etapă de campionat o avem programată pentru 11 septembrie", a mai spus Cristina Laslo, declarată cel mai bun coordonator de joc la Mondialul din Rusia.

Cristina Laslo joacă la "U" Cluj din 2011 și este om de bază în Naționala de tineret a României. În tricoul primei reprezentative, sportiva de la "U" a obținut o medalie de aur și una de bronz, ultima la mondialul recent încheiat. Tot la turneul din Rusia, Laslo a terminat pe locul 3 în topul celor mai bune marcatoare, cu 62 reușite şi şi-a făcut loc în echipa competiţiei.

Urmăriţi o prezentare a celor mai bune jucătoare ale Mondialului U20 din Rusia (Cristina Laslo, de la minutul 1:04):

Comenteaza