Critici dure din partea lui Balaj după penalty-ul care a decis rezultatul de la Farul - FCSB

Critici dure din partea lui Balaj după penalty-ul care a decis rezultatul de la Farul - FCSB
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele CFR-ului a reacționat în urma fazei controversate care a stabilit deznodământul jocului de la Ovidiu.

FCSB a învins pe terenul Farului cu 1-0 și se meține pe primul loc în clasament. Totuși, partida a fost decisă de un penalty îndelung contestat de către gazde. Fost arbitru internațional, Cristi Balaj a reacționat în urma acelei faze.

Președintele formației din Gruia a sugerat că FCSB este avantajată clar de arbitraje în startul sezonului și a evidențiat din nou penalty-ul acordat în meciul direct dintre CFR Cluj și formația din capitală, lovitură de pedeapsă ce a stabilit și atunci rezultatul final.

"Complicat să mă pronunț eu. De ce zicem că nu a fost penalty? Atacantul l-a lovit pe apărător, acesta a căzut. La FCSB se dă penalty când se întâmplă astfel de lucruri. Noi am discutat de faza de penalty din meciul cu FCSB în Ghencea și am spus punctul de vedere. Faza de aseară e și mai hilară.

Cei de la CCA trebuie să analizeze. Atacantul l-a lovit pe apărător, a mai făcut un pas, și-a adus aminte că a fost contact și când e vorba de FCSB astfel de faze trebuie sancționate. Așa că ne aliniem și mergem mai departe. Înseamnă că asta e normalitatea.

Diferența din clasament e făcută de două lovituri de pedeapsă, care a stabilit învingătoarea în două meciuri în care rezultatul final probabil ar fi fost egal", a declarat Balaj, potrivit playsport.ro.

Comenteaza