Croații, despre CFR Cluj: “Ne așteaptă iadul în inima Transilvaniei!”

Croații, despre CFR Cluj: “Ne așteaptă iadul în inima Transilvaniei!”

Jurnaliștii din Croația, care au desconsiderat-o pe CFR Cluj după ce au aflat că Dinamo Zagreb ar putea întâlni campioana României în turul 2 preliminar din Liga Campionilor, și-au schimbat părerea după ce s-a aflat că echipa lui Dan Petrescu a obținut calificarea în această fază.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Dacă în primă fază jurnaliștii din Croația au scris că “fevoriarii” nu alcătuiesc o echipă tocmai bună, care ar urma să aibă probleme cu Floriana, de această dată lucrurile stau diferit, potrivit Spot Media. Jurnaliștii de la Gol Dnevnik publică un material laudativ la adresa celor de la CFR Cluj. „Cine o așteaptă pe Dinamo? Un antrenor care a jucat pentru Chelsea și o echipă experimentată afectată de coronavirus”, a scris sursa citată.

Croații sunt convinși că Zagreb va avea o misiune foarte dificilă în confruntarea de la Cluj. „Pe Dinamo o așteaptă iadul și o misiune foarte grea în inima Transilvaniei. Era de așteptat ca CFR Cluj să nu aibă probleme în fața semi-amatorilor din Malta și lucrurile chiar au stat conform previziunilor”.

Jurnaliștii croați au relatat că experiența poate face diferența. „CFR Cluj este o echipă superexperimentată, care a câștigat trei titluri la rând. Vârsta medie a lotului este de 27 de ani, dar în vestiar are 12 jucători de peste 30 de ani. Lotul este evaluat la 23 de milioane de euro, iar cel mai valoros jucător este Billel Omrani”, a mai scris publicația croată.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb va avea loc miercuri, de la ora 21:00, într-o singură manșă, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza