CS “U” Cluj a bifat trei transferuri după revenirea în Liga Zimbrilor

CS “U” Cluj a bifat trei transferuri după revenirea în Liga Zimbrilor
| Foto: u-cluj.ro

Formația clujeană a reușit să obțină semnătura a trei jucători și își întărește lotul pentru prima ligă.

CS “U” Cluj a revenit pe prima scenă a handbalului masculin românesc și a început campania de achiziții. Din lotul “studenților” pentru sezonul următor vor face parte Adrian Dedea, Cătălin Fodorean și Dragoș Iancu.

Primul a mai evoluat pentru “U” Cluj între 2018 și 2020, iar în stagiunea precedentă a îmbrăcat tricoul celor de la CSM Făgăraș. Pivotul în vârstă de 21 de ani va reprezenta un om de bază pe fază defensivă.

“Mă întorc în familia ”U” Cluj cu multă bucurie, într-un colectiv pe care deja îl cunosc în mare parte. Sper ca de această dată să am o ședere mai lungă, să avem parte de un sezon foarte bun și de continuitate în Liga Națională. Abia aștept să lupt din nou cot la cot cu acești băieti minunați. Haide “U”!”, a declarat Dedea.

La fel că și mai tânărul său coleg, interul dreapta Cătălin Fodorean revine alături de “studenți”, după ce mai jucat pentru SCM Poli Timișoara, dar și pentru CSU Suceava.

“Mă bucur că m-am întors acasă, sper ca acest proiect să prindă contur și să aducem echipa acolo unde îi este locul. Abia aștept să pot face parte din acest colectiv frumos și tânăr. De asemenea, așteptăm cât mai multă lume la sală pentru că doar cu ajutorul suporterilor putem crește împreună ca o familie. Haide ”U”!”, a spus Fodorean.

Cea mai importantă mutare este sosirea pivotului Dragoș Iancu. Handbalistul în vârstă de 32 de ani a jucat pentru Potaissa Turda în ultimele cinci sezoane, a strâns selecții la echipa națională și a evoluat în 12 ediții ale cupelor europene.

”Vin cu inima deschisă la ”U” Cluj. Îmi doresc să contribui la atingerea obiectivului echipei și împreună să demonstrăm că merităm locul în Liga Națională”, a explicat Dragoș Iancu

Comenteaza