CS „U” Cluj rămâne fără echipă în Liga Națională de Handbal Masculin

CS „U” Cluj rămâne fără echipă în Liga Națională de Handbal Masculin
Handbaliștii clujeni au pierdut șansa de a promova în prima ligă.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj a fost prezent la București la turneul de promovare în Liga Națională, dar au pierdut ambele lor partide, ratând astfel șansa de a se alătura elitei handbalului național. 

CS Universitatea Danubius Galați a fost prima echipă cu care clujenii s-au confruntat, meciul fiind tranșat cu 33-28 de formația gălățeană care a încheiat sezonul regulat pe locul 3 în Seria B a Diviziei A. În cel de-al doilea meci disputat la sala „Lucian Grigorescu” din capitală, „U” a fost învinsă clar de Steaua Alexandrion București, echipă ce evoluează în Liga Națională. Meciul s-a încheiat cu scorul de 42-25 pentru bucureșteni.

Drept urmare, „U” va evolua sezonul viitor în Seria B a Diviziei A, liga secundă a sistemului competițional al handbalului masculin românesc.

„Am avut probleme foarte mari de lot. Jucătorii Tiberiu Savu şi Cristian Iova s-au accidentat cu o zi înainte de debutul turneului şi nu au putut fi recuperaţi în timp util. De asemenea, Cristian Suciu a primit un cartonaş roşu în prima repriză a partidei cu Danubius Galaţi, la o fază care nu necesita această decizie radicală din partea arbitrilor. Din păcate am pierdut meciul cu Galaţiul, o partidă care conta foarte mult, dar sper că am învăţat ceva din acest turneu. Experienţa acumulată în acest an ne va ajuta în sezonul viitor, atunci când ne dorim o promovare directă în Liga Naţională,” a spus antrenorul Liviu Jurcă.

Comenteaza