CS U Craiova – CFR Cluj 2-0. Liderul Ligii 1, fără victorie în 2019

CS U Craiova – CFR Cluj 2-0. Liderul Ligii 1, fără victorie în 2019
| Foto: facebook.com/cfr1907

“Feroviarii” au cedat în fața oltenilor și se află la al doilea pas greșit al anului, după remiza cu Hermannstadt, din etapa precedentă.

Fără golgheterul Țucudean, campioana a început în forță partida din Oltenia și Omrani a ratat prima ocazie a meciului, încă din primul minut, când a tras în plasa laterală din apropiere. Totuși, craiovenii au fost cei care au deschis scorul, după un sfert de oră, când Andrei Cristea a înscris cu un șut la colțul lung, fără speranțe. După gol, clujenii s-au aruncat în atac, dar defensiva condusă de Pigliacelli a rezistat asaltului. Pe rând, Păun, Ioniță și Djokovic au trecut pe lângă egalare, dar scorul pauzei a fost 1-0.

După revenirea de la cabine, oltenii au fost cei care au avut inițiativa, iar Vinicius i-a salvat pe clujeni la acțiunea lui Mihăilă. Echipa lui Devis Mangia a intuit perfect jocul campioanei și a jucat foarte bine cartea contraatacului. Speranțele “feroviarilor” au fost ruinate în minutul 78, când Koljic l-a lobat pe Arlauskis și a majorat diferența. Bosniacul a trecut din nou pe lângă gol în prelungirile partide, dar scorul final a fost 2-0.

Echipe de start:

CS U Craiova: Pigliacelli – Martic, Tiago, Kelic, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Meza Colli (Bărbuț ’61), Cristea (Rocha ’74), Mihăilă – Koljic

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Lang, Camora – Ioniță (Petrila ‘61), Djokovic, Culio – Păun (Costache ’73), Omrani, Deac

Clujenii rămân pe primul loc în Liga 1, cu 47 de puncte, dar principala urmăritoare FCSB se poate apropia la trei lungimi, dacă va învinge în partida cu Hermannstadt.

Comenteaza