CS U Craiova și CFR, remiză fără goluri în Oltenia

CS U Craiova și CFR, remiză fără goluri în Oltenia
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii și craiovenii au terminat la egalitate partida din a treia etapă de play-off, scor 0-0.

Într-o atmosferă ostilă, CFR Cluj a început mai bine partida de la Craiova. “Feroviarii” au presat încă din start, dar insistența nu s-a concretizat. Treptat, gazdele au restabilit echilibrul și cea mai mare parte a jocului s-a disputat la mijlocul terenului.

În ultimele minute, clujenii au forțat din nou, iar Hoban a avut prima ocazie a meciului. Mijlocașul a șutat de la distanță, iar portarul craiovean a avut dificultăți în a respinge balonul. Totuși, scorul pauzei a fost 0-0.

În repriza secundă s-a menținut echilibrul și cele două echipe s-au anihilat reciproc. Singurele ocazii au fost la șuturi din afara careului. Hoban și Culio au amenințat poarta adversă, iar de partea cealaltă Mitriță și Zlatinksi au fost periculoși la poarta lui Vâtcă.

Deși “feroviarii” au introdus toate opțiunile ofensive de pe bancă, Costache, Țucudean sau Ioniță nu au putut impinge echipa spre victorie. Astfel, CFR și CS U Craiova au terminat la egalitate, 0-0, iar FCSB i-a egalat pe clujenii în clasament, fiindcă roș-albaștriii au învins în partida cu Poli Iași.

CFR a început în formula: Vâtcă – Manea, Boli, Vinicius, Camora – Hoban, Culio, Djokovic – Deac, Omrani, Păun. Au mai intrat: Costache, Ioniță, Țucudean.

Devis Mangia a trimis în teren următorul prim “11”: Dimitrov – Popa, Kelic, Ferreira – Martic, Santos, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluță, Mitriță. Au mai evoluat: Galvina, Mateiu, Gardoș.

CFR Cluj are 35 de puncte în clasamentul Ligii 1 și e urmată de FCSB cu 32, dar bucureștenii au un meci mai puțin disputat. Clujenii vor juca împotriva Astrei Giurgiu dumincă, 8 aprilie, pe teren propriu.

Comenteaza