CSM Roman – “U” Cluj 30-31. “Studentele” au evitat locul de baraj și vor juca și în sezonul viitor în Liga Florilor

CSM Roman – “U” Cluj 30-31. “Studentele” au evitat locul de baraj și vor juca și în sezonul viitor în Liga Florilor
| Foto: foto facebook.com/uclujhandbal

Clujencele au fost ajutate și de Măgura Cisnădie, care a învins CSM Slatina, scor 28-22.

Echipa antrenată de Alin Bondar a reușit să termine cu bine un sezon greu, în care jucătoarele Universității au izbutit doar opt victorii. Cu o echipă formată în mare parte din handbaliste tinere, cu potential, dar și din veterane care au adus un plus de experiență, Universitatea a reușit să evite barajul pentru trogradareîn ultima etapă.

Gazdele au început mai bine partida din Sala Polivalentă din Roman, cu un parțial de 3-0. Clujencele au fost conduse în cea mai mare parte a reprizei și au existat minute bune în care echipa lui Alin Bondar nu a reușit să înscrie. Totuși, “studentele” au forțat în ultimele minute ale reprizei, iar la pauză scorul era 14-12 pentru gazde.

Partea secundă a aparținut echipei oaspete, care a egalat repede. Apoi, cele două echipe au mers cap la cap fără ca cineva să poată face diferența. În ultimele 10 minute, Mihaela Ani-Senocico a jucat senzațional și a reușit să rupă  echilibrul partidei, iar clujencele s-au distanțat la trei goluri. Deși formația din Roman a forțat egalarea, “U” a câștigat la limtă, 31-30, și a reușit să obțină locul 10 în Liga Florilor.

Cele mai bune marcatoare ale Universității au fost Senocico (17), Lazăr și Boian (ambele 4).

 

Comenteaza