CSU Sibiu – U-BT Cluj 85-74. “Studenții”, învinși categoric pe terenul marii rivale

CSU Sibiu – U-BT Cluj 85-74. “Studenții”, învinși categoric pe terenul marii rivale
| Foto: fiba.basketball

Baschetbaliștii clujeni au înregistrat al doilea insucces al sezonului și au pierdut poziția de lideri în clasamentul Ligii Naționale.

Gazdele au început mai bine partida din Sala Sporturilor Transilvania și au dominat încă din start. Clujenii au avut probleme serioase în ofensivă, unde nu au putut transforma nicio aruncare de la distanță, din cele nouă încercate, iar la finalul sfertului, CSU conducea cu 19-9.

Elevii lui Mihai Silvășan au avut o tresărire de orgoliu în actul secund și au forțat revenirea. Deși s-au apropiat la doar trei posesii, sibienii au rezistat presiunii, ba chiar în finalul sfertului au refăcut diferența de 10 puncte, iar la pauză scorul era 41-31.

La revenirea de la cabine jocul s-a desfășurat după aceleași coordonate. U-BT a alergat după egalare, dar gazdele au făcut față foarte bine ofensivei clujene și au reușit să își conserve avantajul de pe tabelă. Cu 10 minute înainte de final, scorul era 63-52.

Deși ultima parte a jocului a început echilibrat, “studenții” au reușit un parțial de 8-0 și s-au apropiat la patru puncte. Gazdele s-au redresat, au refăcut diferența, iar la final s-au impus cu 85-74.

Principalii marcatori ai clujenilor au fost Rasic (21 de puncte, 3 recuperări), Dykes (22 puncte, 3 recuperări) și Easley (8 puncte, 2 recuperări). Următorul meci pentru U-BT va fi împotriva echipei BCMU Argeș Pitești, în 4 decembrie.

Comenteaza