Cu ce brand vor juca ”Șepcile roșii” pe piept FOTO

Cu ce brand vor juca ”Șepcile roșii” pe piept FOTO
Jucătorii de la FC Universitatea Cluj vor evolua cu un brand important pe piept în următorul sezon.

"Studenții" au încheiat un parteneriat pe trei ani cu compania IRUM Reghin, producătorul român de tractoare agricole și forestiere articulate.

"Atât IRUM, cât și "U" Cluj au în spate proiecte solide și o viziune comună asupra prezentului și viitorului.

IRUM a demonstrat că există un model românesc de succes în industrie, bazat pe inovație, seriozitate și un management inteligent, iar clubul arată că același lucru este posibil și în sport. Ambele branduri se mândresc cu rădăcinile transilvănene și împărtășesc aceleași valori: tradiție, experiență, eficiență.

Parteneriatul dintre IRUM și FC Universitatea Cluj se întinde pe următoarele trei sezoane, iar jucătorii noștri vor evolua cu logo-ul companiei pe piept în sezonul 2017/2018", au transmis "Șepcile roșii" pe pagina oficială de Facebook.

"U" Cluj a mai atras și alți sponsori importanți în ultimul timp, printre care Alexandrion Grup și Banca Transilvania.

Sezonul trecut, Universitatea a câștigat detașat Liga a IV-a clujeană, cu 27 victorii și un singur egal. La barajul pentru promovarea în Liga a III-a, ”alb-negrii” au trecut cu 14-0 la general de Lăpușul Târgu Lăpuș (Maramureș). Echipa lui Marius Popescu a cucerit, de asemenea, Cupa României pe județ, după o finală cu Gloria Cătina (7-0).

Primul meci oficial al ”Șepcilor roșii” din noua stagiune este programat pe 9 august, în Cupa României (faza națională), contra Unirii Dej, iar în 26 august se va desfășura prima rundă din Liga a III-a.

Comenteaza