Video Cu "U" Cluj şi după moarte! Iniţiativa emoţionantă prin care clubul cheamă fanii la stadion pentru derby-ul cu UTA

Cu "U" Cluj şi după moarte! Iniţiativa emoţionantă prin care clubul cheamă fanii la stadion pentru derby-ul cu UTA
| Foto: Silviu Cristea, FC Universitatea Cluj

Două dintre cele mai iubite din Ardeal, U Cluj şi UTA, vor juca miercuri derby-ul de tradiţie.

Suporterii lui U Cluj sunt aşteptaţi la stadion cu poze ale celor dragi care au trecut la cele veşnice. George Florescu este cel care dă un exemplu pe pagina de Facebook. Iată comunicatul celor de la U Cluj:   

"Dragostea pentru “U” este veșnică și, ne place să credem, transcende timpul și spațiul. La început de noiembrie, ne aducem aminte de toți cei care au plecat dintre noi și nu au mai apucat să ne însoțească, în fiecare week-end, în tribune, mai ales acum, în an centenar.

La meciul cu UTA Arad, de miercuri, 6 noiembrie, porțile stadionului se deschid și pentru ei, cei care iubesc pe “U” de sus, din Ceruri. Vă invităm să aduceți fotografiile - în format cât mai mare - celor care nu mai sunt printre noi, dar cărora cu siguranță le e dor de "U" și să le așezați lângă voi, pe timpul partidei, așa cum au făcut-o ei toată viața. Cu ocazia meciului cu UTA, ne aducem aminte de toți cei care au plecat.

Cu "U" Cluj și după moarte!

Contribuție: Facultativ, pentru fiecare fotografie adusă pe stadion, am stabilit un preț de intrare de 5 lei. Toți banii încasați vor fi donați unei fundații ce luptă pentru viață. Numai "U"!", este mesajul de pe site-ul oficial.


Partida U Cluj - UTA este în direct la Digi Sport 2, miercuri, de la ora 17.45. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

Etichete
Comenteaza