Culio, discurs emoționant la finalul meciului cu Astra: “Inima mea va fi mereu cu România”

Culio, discurs emoționant la finalul meciului cu Astra: “Inima mea va fi mereu cu România”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul argentinian a evoluat pentru ultima dată în Gruia din postura de jucător al campioanei CFR Cluj.

A doua aventură a lui Culio alături de ”feroviari“ se apropie de sfârșit, iar fotbalistul nu și-a putut stăpâni emoțiile la finalul jocului. Argetinianul a fost căpitan la ultimul meci în Gruia și chiar a reușit să înscrie, fiind ajutat de o greșeală a portarului advers. La finalul meciului, Culio a vorbit despre momentele frumoase petrecute alături de CFR Cluj.

“A fost extraordinar în prima perioadă, 2007 - 2011, dar acum a fost mai frumos. Am ajuns şi în Europa League, în campionat suntem pe primul loc, am fost mereu fericit la CFR. Am câştigat 10 trofee, le mulţumesc tuturor coechipierilor, pentru că trofeele se câştigă cu echipa.

Dacă pot, voi veni şi la meciul cu Sevilla şi la petrecerea de titlu, pentru că eu cred că au cele mai mari şanse. Este aici şi un antrenor incredibil, Dan Petrescu, pregăteşte meciurile fantastic, este un antrenor prea bun pentru România, trebuie să plece într-un campionat mai puternic. El m-a sunat să vin înapoi. I-am spus vin dacă luăm titlul! Garantezi asta Şi el a zis, Da, vino încoace! Şi am venit pentru el şi pentru club.

Eu nu mă retrag din fotbal, vreau să fac cursuri de antrenorat şi vreau să vin înapoi şi să lucrez din nou cu Dan Petrescu! Mai joc doi ani fotbal în Argentina, cât pot

Am luat decizia să plec în Argentina la familia mea după meciul cu Lazio de pe Olimpico. De atunci au început momentele emoţionante. Au fost reacţii incredibile! Mulţumesc tuturor celor din Cluj, au venit la stadion luni seara pe frig, a fost incredibil, foarte frumos.

Le-am spus tuturor, conducerii, antrenorului că nu pot sta fără familie, familia e viaţa mea, nu pot să stau singur aici, iar cei dragi în Argentina. Nu pot fără copil, fără soţie, trebuie să fiu corect în primul rând cu mine, apoi cu colegii mei. Nu vreau ca clubul să mă plătească pe degeaba, dacă eu nu sunt bine şi nu dau totul. Mulţumesc României pentru că mi-a dat tot!Nu voi uita! Inima mea va fi mereu cu România! Hai România”, a spus Culio la finalul meciului cu Astra, potrivit Digisport.

Comenteaza