Culio, după returul cu Astana: “Am câştigat doar un meci, mai avem până să ajungem în grupele Champions League”

Culio, după returul cu Astana: “Am câştigat doar un meci, mai avem până să ajungem în grupele Champions League”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Experimentatul mijlocaș argentinian e bucuros pentru calificarea echipei, însă e realist în ceea ce privește parcursul european al “feroviarilor” în acest sezon.

Campionii au reușit o revenire incredibilă în primul tur preliminar al Ligii Campionilor și a eliminate Astana. Deși kazahii au deschis scorul în Gruia și aveau două goluri avans la general, clujenii nu au cedat, iar Omrani a fost eroul serii, după ce a înscris de trei ori și a adus calificarea. Echipa condusă de Dan Petrescu a arătat un fotbal ofensiv, atipic sitlului cu care i-a obișnuit pe fani.

La finalul jocului, Juan Culio a avut un mesaj realist. “Am câştigat doar un meci, mai avem până să ajungem în grupele Champions League! Oricum, am trecut de un adversar dificil, cu mare valoare. A dat gol la prima ocazie cu un şut incredibil. Bine că am egalat repede, apoi echipa a crescut, a jucat fotbal bun şi am meritat calificarea.

Şi în deplasare jucasem bine, dar nu am dat gol. Acum am avut 7-8 ocazii, am dat 3 goluri. Omrani fantastic, dar şi echipa a jucat bine cu un pressing care a sufocat adversarul, am jucat cu foame de succes. Pe final şi Arlauskis ne-a salvat, ne trebuia şi puţin noroc”, a spus argentinianul.

Damjan Djokovic a ținut să le răspundă contestatarilor la finalul jocului. “Am arătat caracter şi mă bucur pentru că am suferit un pic în ultima săptămână, că echipa n-a marcat mult, dar astăzi am arătat ce caracter avem şi am şi finalizat bine, am marcat trei goluri şi a fost ceea ce am avut nevoie

Am arătat că nu suntem morţi, că avem caracter, că nu suntem prea bătrâni sau prea nu ştiu ce, că avem foame şi dacă avem 40 de ani, stăm pe teren şi dăm viaţa unul pentru altul”, a spus mijlocașul croat.

CFR Cluj va juca în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, împotriva israielienilor de la Maccabi Tel Aviv.

Comenteaza