Culio, laude pentru Dan Petrescu înaintea duelului CFR Cluj – Sevilla: “Este marele arhitect al lucrurilor măreţe”

Culio, laude pentru Dan Petrescu înaintea duelului CFR Cluj – Sevilla: “Este marele arhitect al lucrurilor măreţe”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul mijlocaș al campioanei a vorbit în presa spaniolă despre punctele forte ale “feroviarilor” în partida cu cvintupla câștigătoare Europa League.

După ce a jucat peste 200 de meciuri în triocul vișiniu, Juan Culio a decis să revină acasă, în Argentina, pentru a fi mai aproape de familie. Mijlocașul evoluează pentru Quilmes, în liga secundă, din țara natală, dar nu a uitat de foști săi colegi care se află în fața unui meci mare. Culio a vorbit în presa spaniolă despre atuurile CFR-ului și consideră că trupa din Gruia poate reuși surpriza în fața celei mai titrate formații din Europa League.

“Va fi un joc foarte greu pentru ei. Clujul este o echipă care se închide foarte bine. Antrenorul blindează echipa foarte bine şi toată lumea ştie că aceasta este meseria lui. Dacă ne uităm la rezultatele noastre din Europa League, se poate observa că sunt foarte scurte.

Am încasat doar 16 goluri în Liga 1 şi doar două acasă. Sevilla este favorită în cazul unui rezultat de egalitate, dar nu va fi nimic simplu. CFR este cea mai bună echipă din România acum, a câştigat două campionate consecutive şi şi se îndreaptă către al treilea.

La Cluj, blocul defensiv iese în evidenţă şi fără îndoială că Dan Petrescu este marele arhitect al lucrurilor măreţe realizate. Este un antrenor foarte metodic, care îşi face echipele puternice precum stânga şi competitive.

Urmăresc mult fotbal, printre care şi La Liga. Sevilla se află într-un gol şi au probleme la finalizare, dar au jucători foarte buni în echipa lor şi nu îi poţi subestima, deoarece orice jucător are calitatea de a destabiliza, de a decide un meci”, a declarat mijlocașul.

Partida dintre CFR Cluj și Sevilla se va disputa astăzi, de la ora 20:00, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza