Culisele luptei pentru promovare. Arbitrul de la Petrolul-Concordia a fost sunat de oficialii uneia dintre echipe

Culisele luptei pentru promovare. Arbitrul de la Petrolul-Concordia a fost sunat de oficialii uneia dintre echipe
| Foto: official.fcpetrolul

Liderul eșalonului secund s-a impus în jocul contra ilfovenilor, scor 1-0, în urma unei faze îndelung contestate de oaspeți.

Petrolul a câștiga împotriva Concordiei Chiajna și și-a asigurat prezența în play-off-ul Ligii a 2-a. Totuși, golul victoriei ploieștene a fost înscris în urma unui corner pe care ilfovenii l-au contestat vehement.

În plus, jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit că centralul Cătălin Popa a scris în raportul de meci că oficialii uneia dintre echipe au încercat să contacteze brigada de arbitri înaintea partidei.

“Am de spus o chestiune extrem de serioasă și e ciudat că toată lumea tace. A fost derbiul Ligii 2, Petrolul - Chiajna și aud că în raportul arbitrului scrie negru pe alb că, nu știu care dintre ei (n.r.- arbitri), poate chiar centralul Cătălin Popa, ar fi fost sunat de un oficial al uneia dintre echipe.

Deci omul a ținut să scrie în raport treaba asta, că a fost sunat înainte de meci. Mi se pare că cineva ține ascunsă treaba și eu cred că ar trebui să iasă. Eu cer public FRF raportul domnului Popa”, a spus Decebal Rădulescu la Digisport.

Comenteaza