Culisele mutării lui Peteleu de la CFR la "U": "Încercăm să îmbunătățim relațiile"

Culisele mutării lui Peteleu de la CFR la "U": "Încercăm să îmbunătățim relațiile"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Cristi Balaj, președintele formației din Gruia, a oferit detalii despre trecerea fundașului la rivala din oraș.

Chiar înainte de finalul perioadei de mercato, o mutare din Superligă a surprins. Este vorba despre împrumutul lui Andrei Peteleu de la CFR Cluj la Universitatea Cluj. Președintele "feroviarilor", Cristi Balaj, a oferit detalii despre mutare și a dezvăluit că "studenții" au opțiune de cumpărare pentru apărătorul lateral.

Mai mult, oficialul formației din Gruia, a dezvăluit și că își dorește îmbunătățirea relațiilor și o mai bună colaborare cu rivala din oraș.

"E cu opțiune de cumpărare (n.r. – transferul Peteleu). Nu e niciun transfer definitiv. Pentru că cei de la Universitatea au posibilitatea să îl cumpere pe Peteleu. Nu e nicio problemă. Avem jucători foarte buni și nu avem o problemă să transferăm jucători la U Cluj. E un club din același oraș și încercăm să îmbunătățim relațiile", a spus Balaj pentru Fanatik.

În vârstă de 31 de ani, Andrei Peteleu a jucat 73 de partide pentru CFR Cluj în două perioade diferite. De-a lungul carierei, fundașul a mai evoluat pentru Gloria Bistrița, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureș, Săgeata Năvodari, Petorlul Ploiești, Sheriff Tiraspol, UTA și Kisvarda.

Comenteaza