Cum a devenit Clujul capitala sportului românesc. Boc: "Am avut o strategie. La început am fost criticat"

Cum a devenit Clujul capitala sportului românesc. Boc: "Am avut o strategie. La început am fost criticat"
| Foto: Primaria Cluj-Napoca

Emil Boc a schimbat faţa municipiului Cluj-Napoca, iar pe plan sportiv se poate mândri cu o sală polivalentă care face cinste sportului românesc. Nu degeaba a ajuns echipa de Fed Cup să evolueze în Ardeal, în dauna Bucureştiului, unde Polivalenta a rămas neschimbată în ultimii ani. În ceea ce priveşte infrastructura, capitala a pierdut mult teren în dauna Clujului.

Emil Boc a fost criticat la început, dar acum e sprijinit de cetăţeni. "Am avut o strategie pe care am pus-o în practică încă de când am fost numit primar la Cluj. M-am gândit cum pot pune la punct Clujul şi iată că am reuşit. Am investit foarte multe milioane de euro în sala de acolo.

La început am fost criticat, dar am reuşit să fac, împreună cu toţi de acolo, ceva frumos. Am investit, iar acum clujenii sunt bucuroşi că asemenea competiţii sunt găzduite aici. Naţionala de baschet, handbal, judo şi altele. Am fost alături de România şi atunci când au venit fetele de la Fed Cup", a spus Emil Boc, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Pe lângă meciurile de Fed Cup şi partidele echipei de baschet U-BT Cluj, în Polivalenta din Cluj-Napoca au mai avut loc meciuri din Cupa Davis, meciuri de handbal (feminin şi masculin) şi gale de K1. Desigur, au fost organizate şi concerte, respectiv târguri de nunţi. Să nu uităm că în fiecare an Clujul găzduieşte festivalul de muzică Untold care se desfăşoară în complexul sportiv din centrul oraşului.

Comenteaza