Cum a reacționat tânărul schimbat de Dan Petrescu după doar 39 de secunde: “N-a dormit deloc în noaptea aia, a plâns singur în cameră”

Cum a reacționat tânărul schimbat de Dan Petrescu după doar 39 de secunde: “N-a dormit deloc în noaptea aia, a plâns singur în cameră”
| Foto: gsp.ro

Tatăl lui Alin Fică, fotbalistul schimbat de Dan Petrescu după mai puțin de un minut a povestit cum a trăit fiul său momentele din timpul și de după partida de la Mediaș.

În cel de-al doilea joc din play-off-ul Ligii 1, dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș, tehnicianul campioanei a surprins pe toată lumea încă din primele minute ale meciului. Petrescu a decis să îi ofere șansa debutului lui Alin Fică, un tânăr jucător al “feroviarilor”. Cu toate acestea, fotbalistul a rezistat pe teren doar 39 de secunde, fiind schimbat cu Păun.

“Știu că am un copil cuminte și foarte talentat. I-am tot zis, după ce a ajuns la echipa mare la CFR, să mă anunțe când o să debuteze la Liga 1, să fiu acolo, în tribune, să mă bucur alături de el. Am mai mers la partidele lui de la echipa a doua, la juniori, de la naționala U18, cu soția, cu fratele lui, cu alții din familie. Alin e mândria noastră!

Și chiar dacă e departe și fac cam 6 ore pe drum, i-am zis că mă învoiesc de la muncă pentru debutul lui în Liga 1. Însă a aflat și el doar după prânz că va juca seara. Mi-a spus prea târziu, nu mai aveam cum să ajung la Mediaș. Totuși, am dat 100 de telefoane, i-am sunat pe toți din familie, pe prietenii noștri, să se uite la televizor, că debutează Alin”, dezvăluie Daniel Fică pentru GSP.

Tatăl jucătorului povestește cum a trăit fiul său, dar și membrii familiei schimbarea din secunda 39. “Când l-am văzut pe teren nu mai puteam de mândrie. Apoi a venit acea schimbare. Nu am înțeles la început ce se întâmpla. Mă gândeam că poate a zis Alin ceva, poate a făcut vreun gest. Cum să îl scoată după nici 40 de secunde?! De ce? Am fost negru de supărare pe Dan Petrescu.

Nici nu m-am mai uitat la meci, ieșeam afară să plâng de ciudă, de furie, dar să nu mă vadă și cei din casă. Eram cu toții dezamăgiți. Mă gândeam ce-o fi în sufletul lui Alin. După meci am vorbit cu el. Mi-a spus că și pentru el a fost un șoc. Că îi spusese Dan că va debuta, că va fi un debut scurt, însă nu se aștepta la așa ceva... Îmi povestea Alin că, atunci când alerga pe teren să iasă, se gândea la cum ne simțim noi acasă, că ne-a dezamăgit.

N-a dormit deloc în noaptea aia, a plâns singur în cameră, să nu-l vadă lumea! A fost tare greu atunci. Totuși, Alin e tare, e puternic, a trecut peste asta. Acum mi-a trecut și mie supărarea pe Petrescu. Știu că îl apreciază și o să-i mai dea șanse”, a spus Fică.

Comenteaza