Cum a trăit Andrei Gorcea calificarea în finala Cupei României: "Totul a mers senzațional"

Cum a trăit Andrei Gorcea calificarea în finala Cupei României: "Totul a mers senzațional"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Pentru tânărul portar crescut în cadrul academiei Universității Cluj, accederea în ultimul act al competiției a reprezentat un moment cu adevărat special.

Venit din rândurile suporterilor, Andrei Gorcea a dezvăluit că a trăit în galerie precedenta calificare în finala Cupei, în 2015, când "studenții" treceau de rivala CFR Cluj, iar acum va avea șansa să lupte pentru un trofeu.

Succesul împotriva celor de la UTA a reprezentat un moment special pentru goalkeeper-ul în vârstă de 21 de ani, care a devenit titular incontestabil în poarta Universității Cluj.

"Atmosfera a fost frumoasă, la fiecare meci acasă e o atmosferă incredibilă. Nu am mai jucat o semifinală, am avut o oportunitate mare și eu și echipa să realizăm un obiectiv măreț.

Nimeni nu se gândea la începutul sezonului că vom ajunge în finală. Când am jucat semifinala cu CFR eram în galerie, după a fost finala cu FCSB. Anul trecut pe vremea aceasta eram dezamăgiți după meciul cu Hermannstadt, iar acum jucăm finala Cupei.

Totul a mers senzațional. Ar fi un lucru fantastic să câștigăm Cupa. Rămâi cu ceva după cariera de jucător", a spus Andrei Gorcea.

Un succes cu FC Voluntari, scenariul ideal pentru "studenți"

Portarul Universității Cluj consideră că o victorie contra ilfovenilor ar înlesni misiunea "Șepcilor roșii" în îndeplinirea obiectivului de menținere în prima ligă. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Cu o victorie ne-am putea ușura mult munca pentru a nu mai avea atâta presiune în ultimele trei etape. Încă nu suntem salvați matematic, ne-am calificat în finala Cupei, dar trebuie să rămânem concentrați pe campionat", crede portarul.

Universitatea Cluj șI FC Voluntari se vor întâlni luni, 1 mai, de la 15:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Voluntari!

Comenteaza